B.B. BENNETT CAP – SUN Dark blue

kr729,00

Den funksjonelle B.B. Bennett Cap – Sun er et absolutt must-have i løpet av våren / sommermånedene. Denne smarte og stilige hetten er egnet til å bruke på under utendørsaktiviteter. Hetten er laget litt lengre bak, så menn med hårtap vil ikke føle seg bare nakne rundt nakken. Videre har den en bred og myk kant som gir perfekt skygge for det følsomme hud- og øyeområdet. Solhatten gir selvfølgelig en UPF 50+ beskyttelse. B.B. Bennett Cap – Sun er en del av vår Body Balance-serie og er utviklet for å opprettholde en kjernetemperatur på 37,5 grader. Denne unike stofffunksjonen fanger opp og frigjør fuktdamp og tørker til og med opptil 5 ganger raskere enn lignende produkter uten teknologien. På grunn av 37,5®-teknologien som brukes, har turbanen en avkjølende effekt mot huden og vil arbeide med kroppsklimaet ditt for å sikre en kjernetemperatur på 37,5 grader. Et fantastisk og revolusjonerende valg av hodeplagg. På grunn av teknologifunksjonene er solhatten også egnet til bruk innendørs uten at den blir for varm og ubehagelig.

Varenummer: 1335-0383 Kategori:

Beskrivelse

  • Vakre klassiske detaljer
  • Ekstremt behagelig å ha på
  • Lett hette med bred kant
  • pustende
  • Fuktighetsfangst og frigjøringsfunksjon
  • Unik lisensiert 37.5® teknologi stofffunksjon
  • UPF 50+ Solbeskyttelse / – Vil holde deg kjølig når den er varm og behagelig og varm når kroppen blir kald

Den revolusjonerende 37.5®-teknologien som brukes i denne unike Christine Headwear-kolleksjonen, har resultert i en hodetrekklinje lettere og mer avansert enn noensinne. 37.5®-teknologien fungerer med kroppens naturlige mekanismer for å opprettholde en balansert kjernetemperatur på 37,5 grader.
Den tørker til og med opptil fem ganger raskere enn lignende produkter uten teknologien, og frigjør raskt fuktdamp, og lar deg alltid være i en optimal komfortsone. De aktive partiklene som brukes til å danne denne teknologien er avledet fra naturlige kilder som kokosnøtskall og vulkanske mineraler.

63% Ull, 37% Polyester
w. 37.5® teknologi