Tilbud!

B.B. BENTLEY HAT Dusty brown

kr699,00

B.B. Bentley Hat er en fin og klassisk hatt som egner seg å ha på både sommer og vinter. Det er perfekt å bruke når du jobber i hagen, på golfbanen eller under ditt daglige løp. Den kan brukes litt baggy eller med en klassisk tett passform – bare ved å gi hatten en tur opp. B.B. Bentley Hat er en del av vår Body Balance-serie og er utviklet for å opprettholde en kjernetemperatur på 37,5 grader. Denne unike stofffunksjonen fanger opp og frigjør fuktdamp og tørker til og med opptil 5 ganger raskere enn lignende produkter uten teknologien. På grunn av 37,5®-teknologien som brukes, har turbanen en avkjølende effekt mot huden og vil arbeide med kroppsklimaet ditt for å sikre en kjernetemperatur på 37,5 grader. Et fantastisk og revolusjonerende valg av hodeplagg. På grunn av teknologifunksjonene er solhatten også egnet til bruk innendørs uten at den blir for varm og ubehagelig.

Varenummer: 1344-0318 Kategori:

Beskrivelse

  • Vakre klassiske detaljer
  • Ekstremt behagelig å ha på
  • Lett hatt
  • pustende
  • Fuktighetsfangst og frigjøringsfunksjon
  • Unik lisensiert 37.5® teknologi stofffunksjon
  • Vil holde deg kjølig når den er varm og behagelig og varm når kroppen blir kald. Den revolusjonerende 37.5®-teknologien som brukes i denne unike Christine Headwear-kolleksjonen har resultert i en hodetrekklinje lettere og mer avansert enn noen gang blitt sett. 37.5®-teknologien fungerer med kroppens naturlige mekanismer for å opprettholde en balansert kjernetemperatur på 37,5 grader.

Den tørker til og med opptil fem ganger raskere enn lignende produkter uten teknologien, og frigjør raskt fuktdamp, og lar deg alltid være i en optimal komfortsone. De aktive partiklene som brukes til å danne denne teknologien er avledet fra naturlige kilder som kokosnøtskall og vulkanske mineraler.63% Ull, 37% polyester
w. 37.5® teknologi

Tilleggsinformasjon

Farge

Dusty brown