Toupé

Toupé har i flere tiår vært løsningen når menn skal erstatte tapt hårpryd. Toupéene vi leverte på 70- tallet var ikke alltid en pryd for hverken mann eller øyne. Lang brukstid og avvikende farge gjorde toupéen lett å avsløre. Dagens toupéer er av en helt annen kvalitet. Produsert av tynnere materiale, riktigere hårmengde og større fargeutvalg. Vi har fortsatt mange fornøyde toupébrukere som bytter til ny oftere, og før det blir synlig slitasje og misfarge.

Toupéer lages i syntetisk fiber, ekte hår eller blanding. Festemetode er tape eller flytende festemiddel. En toupé tar man normalt av når dagen er omme. Dette hindrer slitasje, da en toupe varer lenger enn et permanent festet hårsystem. Vi har toupeer i standard utførelse og spesialtilpasset etter avstøpning. Enkelte sier at det er sjeldent å se menn med toupe i dag. Kanskje fordi den ikke er så lett å få øye på lenger?

 

Vi veileder deg gjennom vårt utvalg av hårerstatninger

Hos oss får du rådene du trenger. Vi har også produkter for vask og pleie av din hårerstatning. Shampo, conditioner, vedlikeholdspray og stylingprodukter.